Prinses Josephine steelt de show bij defilé

Vorsten

20/07/2015 8:33 am

GRASTEN – Het gezin van de Deense kroonprins Frederik woonde zondag een defilé bij. De show werd niet gestolen door de paarden of door het kroonprinselijk paar, maar door Frederiks en zijn vrouw Mary’s jongste dochter, prinses Josephine.

Het meisje brak vorige week tijdens een paardrijles haar arm. Haar arm zit in felblauw gips. Verschillende Australische media tonen foto’s van het vierjarige meisje, dat ondanks haar armbreuk uitgelaten toekijkt en het enorm naar haar zin lijkt te hebben. Josephine droeg zondag een blauw-groene jurk, net als haar oudere zus prinses Isabella. Het prinsesje kreeg bloemen aangeboden van een ruiter.

Het kroonprinselijk gezin brengt voor het eerst een groot deel van de zomer door in Gråsten. Frederik en Mary krijgen eind deze week gezelschap van koningin Margrethe en prins-gemaal Henrik die elke zomer enkele dagen in Gråsten verblijven. Margrethe probeert daar zoveel mogelijk familieleden om zich heen te verzamelen en houdt daar ook de jaarlijkse zomerfotosessie.


Meer Denemarken