Kroonprinses Mary geprezen om kledingkeuze

Vorsten

06/08/2015 8:59 am

De Deense kroonprinses Mary wordt geroemd om haar goede gevoel voor mode. Eerder was ze het mikpunt van kritiek, toen ze in een Australisch blad – waar haar roots liggen – koos voor kleding van Australische in plaats van Deense designers. De Deense hoofdstad Kopenhagen staat deze week in het teken van Fashion Week en ter gelegenheid van dit evenement wijdt de Deense krant Billed Bladet een artikel aan de kledingkeuzes van Mary.

Volgens de Deense krant wordt Mary zowel in eigen land als in buitenland regelmatig geroemd om haar prachtige verschijning en haar gevoel voor mode en stijl. Zo nam Hello! Magazine de kroonprinses al eens op in hun jaarlijkse lijst van best geklede vrouwen ter wereld.

Billed Bladet meldt ook dat de vrouw van kroonprins Frederik regelmatig kiest voor Deense ontwerpers. Daarmee is ze een goede vertegenwoordiger van de Deense modewereld.

Behalve een artikel op de website van de krant heeft Billed Bladet ook een video gemaakt waarin verschillende looks van de kroonprinses voorbijkomen.


Meer Denemarken