Albert ontbreekt bij bruiloft van Pierre

Vorsten

02/08/2015 1:08 pm

ANGERA – Prins Albert II en prinses Charlène waren zaterdag de grote afwezigen bij de kerkelijke inzegening van het huwelijk van Alberts neef Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo. Een week eerder was Albert nog gastheer geweest bij hun burgerlijk huwelijk. Dat werd gesloten in het prinselijk paleis in Monaco.

Dat Albert er niet was, was overigens niet zo verrassend. Zaken gingen voor het familiefeest. De vorst van Monaco is namelijk lid van het Internationaal Olympisch Comité en dat vergadert deze dagen in Kuala Lumpur. Albert was vrijdag bijvoorbeeld één van de weinig leden die kritische vragen stelde tijdens de slotpresentatie van Peking en Almaty die allebei de Olympische Winterspelen van 2022 wilden binnenhalen.

Behalve Charlène en Albert was de Monegaskische prinselijke familie wel compleet op de bruiloft, waar Beatrice Borromeo schitterde in een bruidsjurk van Armani Privé. Ook bij het grote feest na afloop in Rocca d’Angera, het familiekasteel van de Borromeo’s aan het Lago Maggiore, droeg de bruid een jurk van Armani. Een week eerder had ze nog gekozen voor de andere grote naam uit de Italiaanse modewereld, Valentino.

Een gastenlijst werd door het bruidspaar niet vrijgegeven, maar bij het overbrengen van de genodigden naar het kasteel kon een aantal toch worden gespot. Onder hen het Noorse kroonprinselijk paar Haakon en Mette-Marit, met Mette-Marits zoon Marius, prins Félix en prinses Claire van Luxemburg, prinses Maria Annunciata van Liechtenstein en tal van Italiaanse beroemdheden.

Gratis voor jou


Meer Monaco