Pierre Casiraghi getrouwd met Beatrice

Vorsten

25/07/2015 2:33 pm

MONACO – Pierre Casiraghi is getrouwd. De zoon van prinses Caroline stapte zaterdag in Monaco in het huwelijksbootje met Beatrice Borromeo.

Hello! Magazine meldt dat de twee, die al zo’n zeven jaar samen zijn, in een intieme ceremonie met zo’n zeventig familieleden en vrienden elkaar het jawoord hebben gegeven. De huwelijksvoltrekking zou zaterdagochtend plaats hebben gevonden in de tuinen van het paleis in Monaco.

Na de ceremonie is er een feest waar Pierre (27) en Beatrice (29) wel veel gasten voor hebben uitgenodigd. Volgens Hello! komen er zo’n zevenhonderd gasten naar het tuinfeest dat is georganiseerd door prins Albert van Monaco, de oom van Pierre. Tijdens het feest kunnen de gasten genieten van hapjes en drankjes in de paleistuin. Ook wordt er muziek gespeeld en zal er gedanst worden, weet het blad.

Kinderen

Er waren best wat kinderen bij de ceremonie aanwezig. Broer Andrea Casiraghi was erbij samen met zijn vrouw en de twee hadden hun zoontje Sasha meegenomen. Hun drie maanden oude dochtertje India was er niet bij, zij zou thuis zijn gebleven bij haar nanny. Zus Charlotte Casiraghi was er ook met haar negentien maanden oude zoontje Raphaël. Ook prins Albert en zijn vrouw Charlène hadden hun kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, meegenomen.

Pierre en Beatrice zullen elkaar volgende week in Italië nogmaals het jawoord geven tijdens een religieuze ceremonie.


Meer Monaco