Pierre Casiraghi trouwt in augustus

Vorsten

22/06/2015 8:20 pm

MONACO – Pierre Casiraghi, de jongste zoon van prinses Caroline, gaat trouwen. Pierre (27) stapt in augustus in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Beatrice Borromeo (29). Het huwelijk vindt plaats in Italië, het geboorteland van Borromeo, meldt Hello! Magazine.

Voor de religieuze plechtigheid in Italië zal het stel elkaar op zaterdag 25 juli eerst het jawoord geven tijdens een burgerlijk huwelijk in Monaco. Volgens Hola! dat foto’s heeft van de uitnodiging gebeurt dit in de tuinen van paleis van de Grimaldi’s.

De religieuze ceremonie is op zaterdag 1 augustus en wordt grootser aangepakt. De plechtigheid vindt plaats op een eiland in het Lago Maggiore, dat eigendom is van de familie van Beatrice. Volgens Italiaanse media gaat het om het eiland Isola Bella waar Beatrice’ oudere zus Matilde in 2011 trouwde met prins Antonius Fürstenberg.

Pierre is de zoon van prinses Caroline, de oudere zus van vorst Albert II. Hij en Beatrice, een bekende journalist en presentatrice, ontmoette elkaar zeven jaar geleden tijdens hun studie aan de universiteit van Milaan. Het neefje van prins Albert vroeg vorig jaar haar hand met een roze diamanten ring.

Gratis voor jou


Meer Monaco