Prins Albert met oudste dochter op pad

Vorsten

19-04-2018 20:01:00

Prins Albert genoot donderdag van een aantal tenniswedstrijden. De Monegaskische vorst zat op de tribune tijdens het masterstoernooi van Monte Carlo. Naast hem zat zijn oudste dochter Jazmin.

Albert en Jazmin genoten van de wedstrijd tussen Novak Djokovic en Dominic Thiem, weet Daily Mail. Ooggetuigen vertelden de Britse krant dat vader en dochter het gezellig hadden.

De 26-jarige Jazmin Grace is Alberts oudste buitenechtelijke kind. Haar moeder is een Amerikaanse serveerster met wie de prins begin jaren negentig een korte romance had. Albert erkende Jazmin toen ze veertien jaar was, pas drie jaar daarvoor leerden de twee elkaar kennen tijdens een bezoek aan Monaco.

Grote zus

Jazmin, die in New York woont, bezoekt haar familie in Monaco geregeld. In 2015 vertelde ze Harpers Bazaar dat ze dol is op Gabriella en Jacques, de tweeling die Albert met zijn vrouw Charlene kreeg. “Ik wil graag een grote zus zijn voor hen en ze zien opgroeien.”

Gabriella en Jacques zijn de enige troongerechtigde kinderen van Albert. Naast Jazmin heeft hij nog zeker één buitenechtelijk kind, de nu veertienjarige Alexandre Coste die hij in 2005 erkende. Mogelijk heeft de prins nog meer buitenechtelijke kinderen.

Meer Monaco