Kroonprins Haakon luncht met dj Kygo

Vorsten

09/10/2015 8:11 am

NEW YORK – De Noorse kroonprins Haakon en zijn vrouw kroonprinses Mette-Marit hebben donderdag in New York in de woning van de Noorse consul geluncht met de Noorse dj Kygo. Het kroonprinselijk paar was in de Big Apple vanwege de samenwerking tussen Noorse en Amerikaanse bedrijven.

Het Noorse koninklijk huis plaatste vrijdag een foto op Facebook waarop Haakon en Mette-Marit samen met Kyrre Gørvell-Dahll, zoals de dj eigenlijk heet, en de Noorse muziekmanager Kathrine Synnes Finnskog staan. In het bijschrift staat dat de Noorse muziek momenteel een gouden eeuw beleeft in de Verenigde Staten met velen hits en commerciële successen. De 24-jarige Kygo maakte internationaal carrière met zijn remixen van bekende artiesten als Ed Sheeran en Coldplay en met zijn eigen nummers.

Haakon en Mette-Marit waren woensdag en donderdag in New York waar zij onder meer het jaarlijkse galadiner van de Noorse-Amerikaanse Kamer van Koophandel bijwoonden, en het Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum en een Noorse Seamans kerk bezochten.

Gratis voor jou


Meer Noorwegen