‘Zorgen om koningin Letizia’

Vorsten

07/08/2015 7:26 am

LONDEN – De Spaanse koningin Letizia verscheen deze week in Mallorca bij een receptie in het paleis en volgens Daily Mail trok de vrouw van koning Felipe veel aandacht. Letizia droeg een mouwloze top en hierdoor was volgens de Britse krant goed te zien dat haar armen wel heel mager zijn.

De 42-jarige Letizia is altijd al erg slank geweest, maar volgens de krant is de Spaanse koningin in de afgelopen twaalf maanden nog meer afgevallen. Daily Mail schrijft dat dit te maken kan hebben met haar drukke werkschema en ook het verlies van haar opa, die bijna twee weken geleden overleed, zou een rol kunnen spelen.

Daily Mail meldt wel dat Letizia woensdag een blije indruk maakte. Ze lachte naar alle gasten en gaf iedereen aardig een hand.

Letizia krijgt wel vaker kritiek op haar slanke postuur. “Ze eet als een paard, maar verbrandt alle energie”, heeft koning Felipe in dat verband al eens over zijn echtgenote gezegd. Een aantal jaren geleden reageerde het paleis dan ook furieus op de veronderstelling in de media dat Letizia zou lijden aan anorexia. “Volstrekt onwaar.”


Meer Spanje