Kroonprinses Victoria is fan van H&M

Vorsten

07/08/2015 10:35 am

STOCKHOLM – De Zweedse kroonprinses Victoria geniet momenteel met haar gezin en familieleden van een vakantie aan de Franse Côte d’Azur. Daar werd Victoria gespot met H&M-baas Karl-Johan Persson, aldus Billed Bladet. De Deense krant schrijft dat de kroonprinses regelmatig wordt gezien in kleding van de Zweedse modeketen, daarom hebben ze haar mooiste outfits van het merk op een rijtje gezet.

De dochter van koning Carl Gustaf draagt de kleding van H&M zowel in haar vrije tijd als bij officiële bezoeken. Zo droeg ze onlangs ook tijdens het huwelijk van haar broer, prins Carl Philip, en Sofia Hellqvist een jurk van de Zweedse keten. Dat was er volgens de krant een van de Conscious Exclusive collectie van H&M.

Victoria en Daniel ontmoetten Persson samen met zijn vrouw. Het gezelschap werd, met nog een aantal leden van de koninklijke familie, gezien op een boot. Persson vertelde onlangs in een interview dat het modehuis blij is met Victoria. “Ze draagt onze kleding op een fantastische manier”, zei hij.


Meer Zweden