Prinses Madeleine bij Global Child Forum

Vorsten

26/11/2015 9:41 pm

STOCKHOLM – Prinses Madeleine van Zweden verdween na de geboorte van haar zoon prins Nicolas in juni even uit de spotlights. Donderdag liet de dochter van de Zweedse koning Carl Gustaf zich weer zien tijdens het Global Child Forum.

Madeleine was volgens Hello! Magazine vanuit Londen, waar ze momenteel met haar gezin woont, gekomen om de bijeenkomst bij te wonen. De conferentie vond, zoals ieder jaar, plaats in het koninklijk paleis in Stockholm. Jaarlijks komen er zo’n vierhonderd genodigden van over de hele wereld naar het paleis om het Global Child Forum bij te wonen.

Het Global Child Forum is een initiatief van het Zweedse koningspaar Carl Gustaf en zijn vrouw koningin Silvia, zij waren dan ook aanwezig bij de bijeenkomst. De non-profitorganisatie, opgericht in 2009, probeert via dialoog de rechten van kinderen wereldwijd te bevorderen.

Prinses Madeleine was samen met haar schoonzus Sofia bij het event. Hello! meldt dat de royals aanwezig waren bij verschillende onderdelen van de bijeenkomst, zoals bij de speeches en workshops.

Global Child Forum


Meer Zweden