Prinses Madeleine wil nog meer kinderen

Vorsten

25/07/2016 2:38 pm

Prinses Madeleine en Chris O'Neill

De Zweedse prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill willen nog meer kinderen. Madeleine en Chris hebben nu een dochter, Leonore van twee jaar, en een zoon, Nicolas van dertien maanden. Daar komt nog zeker één koter bij, vertelde Chris in een interview met Expressen.

“Madeleine en ik willen allebei een groot gezin. We willen er nog eentje of twee.” Het derde kind van de jongste dochter van koning Carl Gustaf is echter voorlopig nog niet onderweg. “We willen nog even wachten, voorlopig focussen we ons op Leonore en Nicolas.”

Met de kinderen gaat het goed. “Nicolas heeft onlangs zijn eerste stapjes gezet! Leonore liep toen ze één jaar was, maar ik heb ergens gelezen dat meisjes vaak eerder zijn dan jongens.” Volgens de 42-jarige Chris hebben zijn kinderen totaal verschillende karakters. “Nicolas is een zachtaardig, lief mannetje. Leonore is dominanter en echt een meisje.”

Pizza

Volgens Chris heeft Nicolas de liefde voor motorsport geërfd van zijn opa koning Carl Gustaf en zijn oom prins Carl Philip. “Hij is dol op alles wat een motor heeft.”

Chris vertelde ook over de vakantie die de Zweedse koninklijke familie elk jaar viert op Öland. “We proberen ’s ochtends met z’n allen te ontbijten en daarna speel ik vaak een potje tennis tegen Madeleine of Carl Philip.” Veel middagen worden doorgebracht bij het boothuis, waar wordt gezwommen. “Ik ben dol op zwemmen met de kinderen.”

’s Avonds eten de jongste familieleden vaak vooruit, vertelt Chris. “Als de kinderen op bed liggen, eet de rest van de familie. Soms eten we aan het strand of bestellen we een pizza en kijken we films.”


Meer Zweden