Victoria smult van Deense lekkernijen

Vorsten

2017-05-29 12:43:00

De Zweedse kroonprinses Victoria viel maandag met haar neus in de boter. De Deense kroonprins Frederik liet haar verschillende lekkernijen uit zijn land proeven. Volgens Billed Bladet knabbelden de twee op jelly beans en genoten ze van biologisch ijs.

Frederik is met zijn echtgenote kroonprinses Mary in Zweden om Deense bedrijven te promoten. Nadat hij het programma maandagochtend officieel opende, ging Mary op pad met Daniel. Frederik en Victoria maakten een rondje over een beurs waar Deense voedselbedrijven zich presenteerden.

De Deense kroonprins en zijn Zweedse collega stopten bij een ijskraam, waar biologisch ijs werd geproefd. Victoria ging voor chocolade-ijs, Frederik koos voor vanillesmaak. Ook de jelly beans vielen in de smaak. Zowel Victoria als Frederik proefde snoepjes die smaakten naar thee, kaas en pesto.

Frederik en Mary zijn twee dagen in Zweden om Denemarken te promoten. De kroonprins en kroonprinses trekken veel op met Victoria en Daniel, goede vrienden van hen. Ook dinsdag zijn Frederik en Mary nog in Stockholm.


Meer Zweden