Al 60.000 kaarten verkocht voor nieuwe musical over prinses Diana

Vorsten

25-09-2021 08:44:07

De nieuwe musical Diana & zonen lijkt een groot succes. Inmiddels zijn er meer dan 60.000 kaarten voor de voorstelling verkocht. Dat heeft producent Medialane zaterdag bekendgemaakt.

Volgens producent Iris van den Ende is er een duidelijke stijging merkbaar in de verkoop sinds het demissionaire kabinet bekendmaakte dat er weer voor volle zalen gespeeld mag worden. Bezoekers moeten wel een QR-bewijs van vaccinatie of een negatieve coronatest kunnen tonen. “De bezoekers waren door Covid-19 in eerste instantie nog voorzichtig, maar die periode van onzekerheid is hopelijk nu snel afgesloten”, stelt ze. “Ik hoop dat de theaterbranche een heel mooi nieuw seizoen tegemoet gaat; de eerste tekenen zijn in ieder geval goed.”

Diana & zonen vertelt over prinses Diana die vanuit het hiernamaals haar zonen Harry en William advies over het leven geeft als zij zelf worstelen met de restricties die het leven als royal met zich meebrengt. De hoofdrollen worden vertolkt door Marlijn Weerdenburg, Jonathan Demoor en Freek Bartels.

De musical is nu te zien in het DeLaMar in Amsterdam. Daarna volgt een tournee door het land.


Meer Verenigd Koninkrijk