Bekijk: koningspaar arriveert bij Nieuwjaarsontvangst

redactievorsten

2019-01-15 19:35:10

2019-01-15 15:31:41 AMSTERDAM - Koning Willem-Alexander en koningin Maxima houden de traditionele Nieuwjaarsontvangst voor Nederlandse genodigden. De receptie vond plaats in het Koninklijk Paleis. ANP ROYAL IMAGES PATRICK VAN KATWIJK

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima komen aan bij het Koninklijk Paleis in Amsterdam voor hun traditionele nieuwjaarsontvangsten. Prinses Beatrix is ook aanwezig, evenals prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.

De eerste bijeenkomst in het paleis is voor vertegenwoordigers uit de Nederlandse samenleving, het openbaar bestuur, politiek en maatschappelijk organisaties. Sinds 2013 is het gebruikelijk om ook uitnodigingen te sturen naar vertegenwoordigers van een speciale sector, zoals vorig jaar de politie en het jaar daarvoor het onderwijs. Dit keer is gekozen voor de ‘maakindustrie’.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Onder de mantel van Máxima gaat een japon van Saloni schuil, die ze in oktober vorig jaar voor het eerst droeg in Den Haag.


Meer Nederland

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.