Britt Dekker laat prinsesjes met rust op Jumping

Vorsten

25-01-2019 13:30:00

Presentatrice Britt Dekker is niet van plan om op het evenement Jumping Amsterdam contact te gaan leggen met koning Willem-Alexander en zijn drie dochters als ze daar aanwezig zijn. Dekker krijgt zondag een workshop van amazone Anky van Grunsven; leden van de koninklijke familie als prinses Beatrix en prinses Margarita zijn doorgaans ook aanwezig op Jumping.

“Ik ben enorm fan van het koningshuis”, zegt Dekker. “Ik zou het heel jammer vinden als er geen koning meer zou zijn. En de prinsesjes rijden alle drie ook paard; we delen dus dezelfde passie en hobby. We zouden denk ik een ontzettend leuk gesprek kunnen hebben.”

Maar de koninklijke familie heeft ook wel eens behoefte aan een dagje rust, vermoedt de mediapersoonlijkheid. “Ze zijn gewoon een dagje uit op Jumping, ik kan me voorstellen dat ze niet zitten te wachten op Britt Dekker.” Uit betrouwbare bron heeft zij overigens wel vernomen dat de prinsesjes haar YouTube-kanaal over paarden kennen. “Daar ben ik best trots op – als het waar is natuurlijk.”

Dekker verzorgt vrijdagavond een show met Gerard Joling op het paardenspektakel Jumping Amsterdam. Zij is fervent paardenfan en beheert een zeer populair YouTube-kanaal over paarden. Dekker krijgt zondag een les van dressuuramazone Anky van Grunsven.


Meer Nederland