Constantijn haalt techbeurs naar Amsterdam

Vorsten

2017-05-31 08:04:00

De Consumer Electronics Show, de grootste techbeurs ter wereld, komt naar Amsterdam. Op 26 oktober is er een evenement in de Beurs van Berlage: CES Unveiled Amsterdam. Prins Constantijn, die zich voor de komst van het evenement heeft ingezet, kijkt er alvast naar uit.

De Amsterdamse CES is een voorproefje op de echte CES in januari in Las Vegas. Daar gaat elk jaar een Nederlandse missie naartoe, tegenwoordig onder leiding van prins Constantijn als ambassadeur van de StartupDelta. CES Unveiled werkt samen met de StartupDelta.

”Van slimme steden tot economisch beleid, Nederland heeft een klimaat gecreëerd waarin technologie en innovatie kunnen bloeien”, zegt de organisator van de CES, de Consumer Technology Association (CTA).

Constantijn: ”De Nederlanders omarmen de veranderende kracht van technologie. We appreciëren CTA’s betrokkenheid bij innovatie, vooral door hun steun aan slimme steden. We kijken ernaar uit om dit jaar CES Unveiled te mogen ontvangen in Amsterdam. We focussen ons op het aantrekken van kapitaal, talent en investeerders om de weg te plaveien voor start-ups. We geloven dat het beste nog moet komen.”


Meer Nederland