Pieter-Christiaan vond dansvoorstelling voor Margriet bijzonder

Vorsten

16/02/2023 11:11 am

Prins Pieter-Christiaan, een zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, vond de dansvoorstelling ter ere van zijn moeders verjaardag woensdag bijzonder. Dat schrijft de prins donderdag op Instagram. Hij was samen met een groot deel van de koninklijke familie aanwezig bij de voorstelling Carmen.maquia van dansgezelschap Introdans in Apeldoorn.

“Introdans #verjaardag #80 #mams @theaterorpheus @introdans bijzondere voorstelling”, schrijft hij. Bij het bericht deelt hij twee foto’s van de avond, een met zijn vrouw en dochter en een van het gezelschap en de dansers. Op die laatste foto zijn ook onder anderen koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Laurentien, prins Constantijn, prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven te zien.

Pieter-Christiaan, Margriet en Van Vollenhoven kregen ook gezelschap van de rest van het gezin, prins Maurits, prins Bernhard en prins Floris. Zij waren samen met hun echtgenoten en kinderen. Ook Margriets oudere zus prinses Irene was aanwezig met dochter prinses Margarita. Prinses Beatrix was er niet bij.


Meer Nederland