Camilla geeft tuinfeest voor kinderen die eerder verhinderd waren

Vorsten

01/07/2024 1:30 am

Koningin Camilla heeft een klein tuinfeest gegeven voor twee kinderen die in mei niet bij het tuinfeest op Buckingham Palace aanwezig konden zijn. Tony Hudgell (9) en Lyla O’Donavan (11) waren afgelopen woensdag samen met hun ouders en broers en zussen alsnog te gast op Buckingham Palace, maakt het Britse hof maandag bekend.

Het gezelschap kreeg onder meer sandwiches en scones geserveerd. De militaire band speelde speciaal voor de gelegenheid een repertoire dat was aangepast aan de jonge gasten. Zo kwamen liedjes uit films als The Lion King, Frozen en Mary Poppins voorbij en werden ook popnummers gespeeld.

Tony kreeg van Camilla als jongste persoon ooit een lintje voor zijn werk voor goede doelen. Zijn moeder zegt in een persbericht dat haar zoon het een mooie ervaring vond. “Tony praatte met de koningin alsof ze oude vrienden waren en ze was lief voor hem.”

Ook Lyla heeft genoten. “Iedereen zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden en dat ik me superbijzonder voelde, dus bedankt hiervoor.”


Meer Vorstenhuizen