Ook BN’ers staan stil bij dood koningin Elizabeth

Vorsten

08-09-2022 22:42:12

Ook bekende Nederlanders staan stil bij de dood van de Britse koningin Elizabeth. De vorstin overleed donderdag op 96-leeftijd. Ze vierde pas nog haar 70-jarig jubileum als koningin.

“Respect voor een bijzondere vrouw”, schrijft voormalig RTL Nieuws-presentator Jan de Hoop op Twitter, waarbij hij een artikel deelt waarin wordt medegedeeld dat Elizabeth is overleden. Ook programmamaker Ron Vergouwen deelt een nieuwsbericht waarin dit nieuws wordt belicht. “Einde van een tijdperk”, schrijft hij.

Sommigen delen alleen een foto van Elizabeth. Zo deelt presentatrice Nicolette van Dam een portret in haar Instagram Story en cabaretière Claudia de Breij een foto van een paar decennia geleden, waarop Elizabeth en haar man, prins Philip, naast de voormalige koningin Beatrix en haar man Claus staan.

Ook de stylist Maik de Boer staat stil bij het verlies. “R.I.P. Queen Elizabeth”, schrijft hij. Presentator Fred van Leer noemt het “het eind van een tijdperk. “Queen Elizabeth”, schrijft hij bij een foto van de koningin. “The End of an Era”.

Meer Verenigd Koninkrijk