Paparazzi in Palma wachten ongeduldig

Vorsten

03/08/2015 12:43 pm

PALMA – Palma is deze dagen de hoofdstad van de paparazzi. Dat schrijft de Spaanse krant ABC. Geen wonder dus dat koningin Letizia en haar dochters Leonor en Sofia zich nog niet hebben laten zien.

Volgens de monarchistische krant zijn de prinsesjes donderdag samen met hun vader op Mallorca aangekomen en is Letizia vrijdagavond buiten het zicht van de media gearriveerd. Maar tot frustratie van de Spaanse media zijn er nog geen opnamen van het koninklijk gezin.

‘Bijvangst’ was er in het weekeinde wel in de vorm van kroonprins Mary van Denemarken die bij het winkelen in het centrum van Palma door de onvermijdelijke paparazzi werd betrapt. Later werd ze ook gefotografeerd terwijl ze met haar kinderen een ijsje ging eten. Echtgenoot kroonprins Frederik was er niet bij. Hij is in Maleisië voor het IOC-congres.

Willem-Alexander

Volgens ABC is Mary uitgenodigd door vrienden. ‘Het koningspaar zou het hele Deense kroonprinselijke gezin hebben uitgenodigd, maar misschien komt Frederik later in de week nog. Hij is een verwoed zeiler’, speculeerde de krant. Eerder hadden Spaanse media al het gerucht verspreid dat koning Willem-Alexander met zijn gezin zou opduiken op Mallorca.

Ondertussen kijken de fotografen reikhalzend uit naar de fotosessie met koning Felipe. Een tijdstip daarvoor is nog niet bekendgemaakt.


Meer Nederland