William deelt nieuwe gezinsfoto voor kerst

Vorsten

18/12/2015 11:09 am

LONDEN – De Britse prins William heeft ter gelegenheid van de feestdagen een nieuwe foto van zijn gezin gedeeld. Het kiekje verscheen vrijdagochtend op social media.

De gezinsfoto is eind oktober genomen in de tuin van Kensington Palace. William en zijn vrouw Catherine zitten gehurkt in het gras. De in mei geboren prinses Charlotte zit bij haar moeder op schoot, haar tweejarige broer George staat naast Catherine en Charlotte. In het gras voor het gezin ligt een rood speelgoedtreintje en een schoentje dat het kleine prinsesje heeft verloren.

Fotograaf Chris Jelf liet aan The Guardian weten dat hij genoot van de fotoshoot met het ‘prachtige gezin’. “Maar je moet scherp zijn, want met kleine kinderen heb je niet lang. Ik hoop dat iedereen de foto mooi vindt en ik ben vereerd dat de hertog en hertogin besloten hebben deze met het publiek te delen.”

Willam en Catherine delen het kiekje ter gelegenheid van de feestdagen. “Een vrolijk kerstfeest namens de hertog en hertogin van Cambridge, prins George en prinses Charlotte”, luidt de tekst die Kensington Palace twitterde. Via Instagram laat het echtpaar weten alle lieve berichten die ze over hun gezin hebben ontvangen enorm te waarderen en uit te kijken naar de eerste kerst met zijn vieren.

Gratis voor jou


Meer Vorstenhuizen