Kennismakingstoer Antillen begonnen

redactievorsten

13-11-2013 15:15:06

Foto: PPE

Foto: PPE

Foto: PPE

Op Sint Maarten is om negen uur plaatselijke tijd het kennismakingsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan het Caribische deel van het koninkrijk begonnen. Na een inspectie van de erewacht staan er vanmiddag diverse ontmoetingen op het programma met hoogwaardigheidsbekleders en de winnaars van de Koningspelen. Aan het eind van de middag maakt het koningspaar vervolgens een wandeling door de Frontstreet in Philipsburg, waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan diverse monumenten. De dag wordt afgesloten met een feestavond in Festival Village, waarna het koningspaar morgenochtend alweer doorvliegt naar het volgende eiland: Saba.

Net als bij de kennismakingsbezoeken aan de Nederlandse provincies, koos Máxima ook vandaag weer voor een bekende outfit. Het gestreepte jurkje in pasteltinten, afkomstig van modehuis Natan, zagen we namelijk al eerder tijdens het staatsbezoek aan Singapore. Ook de hoed is bekend en zagen we voor het eerst tijdens het staatsbezoek aan Duitsland, dat plaatsvond in april 2011.

Foto: PPE

Foto: PPE

 

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

 

Meer Overig