Catherine prijst verpleegkundigen voor extra inzet

Vorsten

22-01-2021 11:13:55

Catherine, de hertogin van Cambridge, heeft nogmaals onderstreept hoe belangrijk de Britse verpleegkundigen zijn nu er nog lang geen einde lijkt te komen aan de coronacrisis. Dat deed de vrouw van prins William in een videogesprek met enkele hulpverleners van University Hospitals Coventry & Warwickshire.

Kensington Palace zette een klein deel van het gesprek op sociale media. “Verpleegkundigen in het hele land doen net dat stapje extra, in een tijd dat patiënten dat het meest nodig hebben”, schrijft Catherine in het bijschrift. “Deze daden van moed, kracht en vriendelijkheid zijn op dit moment zo belangrijk en we zijn jullie enorm dankbaar voor alles wat je hebt gedaan en blijft doen in deze moeilijke tijden.”

Al vaker in het afgelopen jaar toonden Catherine en William hun dankbaarheid voor het werk dat door verpleegkundigen en andere hulpverleners wordt gedaan.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.