Andrea Casiraghi trouwt bij kaarslicht

Vorsten

2014-02-01 22:42:00

GSTAAD – Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo zijn zaterdagavond voor de kerk getrouwd. Dit deden ze bij kaarslicht tijdens een sfeervolle ceremonie in de rooms-katholieke kerk van Rougemont, terwijl buiten de sneeuw naar beneden dwarrelde. Het paar trad op 31 augustus reeds voor de wet in het huwelijk.

Volgens Hello droeg de 30-jarige bruid zaterdagavond een op maat gemaakte jurk van Valentino en een elegante crèmekleurige bontcape. Haar lange donkere haar had ze opgestoken in een chignon en ze droeg een glinsterende tiara.

De 29-jarige bruidegom Andrea Casiraghi arriveerde in de auto bij de kerk en droeg een modieus grijs kostuum. Het 11e-eeuwse kerkje was veranderd in een winterwonderland, versierd met takken en lelies, waarvan sommigen uit Parijs afkomstig waren.

Gasten

Gasten die de ceremonie bijwoonden waren Andrea’s moeder prinses Caroline, prins Albert, Charlotte Casiraghi, prinses Alexandra, Pierre Casiraghi en zijn vriendin Beatrice Borromeo. De gasten arriveerden in zwarte auto’s met geblindeerde ramen. Ook de Italiaanse modeontwerper Valentino gaf acte de présence.

Stralend verliet het paar de kerk te midden van de vallende sneeuw. In het hotel Palace Gstaad werd zaterdagavond de receptie gehouden.


Meer Monaco