Prinses Carolina in verwachting

PPE14020107

VORSTEN PRIMEUR: Prinses Carolina de Bourbon de Parme is in verwachting. Dat bevestigt de woordvoerder van de koninklijke familie aan Vorsten. Zij en Albert Brenninkmeijer verwachten in het voorjaar van 2014 hun eerste kindje. Carolina is de jongste dochter van prinses Irene en wijlen prins Carlos Hugo. Het kindje wordt het zesde kleinkind van Irene, die al twee kleinkinderen heeft van zoon Carlos, twee van dochter Margarita en binnenkort één van zoon Jaime.

Het paar trouwde in de zomer van 2012 in Florence voor de kerk. Daarvoor stapten ze al in Wijk bij Duurstede, waar prinses Irene woont, in het huwelijksbootje voor de wet. Carolina werkt in Genève voor de Verenigde Naties, haar man is werkzaam als directielid bij de Franse tak van C&A, dat werd opgericht door zijn voorouders.

Blijf op de hoogte, neem een abonnement op Vorsten!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+
Dit artikel is geplaatst in: Bourbon-Parma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Op dit item zijn (nog) geen reacties.