Pavlos geniet van vakantie in Griekenland

Vorsten

2014-08-17 13:36:00

SPETSES – De Griekse kroonprins Pavlos (Paul) en zijn gezin zijn voor vakantie aangekomen in Griekenland. Dat maakten zowel Pavlos als zijn vrouw Marie-Chantal kenbaar via het plaatsen van foto’s op Instagram. “Ahh, eindelijk in Griekenland”, schreef Marie-Chantal bij een foto van de Griekse vlag, de blauwe zee en het eiland Spetses. ‘Blij’ en ‘gelukzalig’ noteerde ze erbij.

Pavlos verstuurde foto’s vanaf dezelfde boot, met daarop zijn jongste kinderen die met zichtbaar plezier stukken watermeloen verslinden. “Heerlijk meloen”, aldus Pavlos, wiens zoon Alexios er als opmerking bijzette dat hij duidelijk de snelste was bij het eten van de watermeloen.

Pavlos is de oudste zoon van de in 1973 afgezette koning Constantijn en koningin Anne-Marie en woont met zijn gezin in Londen. De Griekse koninklijke familie viert sinds een aantal jaren weer regelmatig vakantie in Griekenland, waar ze dan ’s zomers meestal ook een ontmoeting hebben met koning Willem-Alexander, die niet ver van hen een vakantiehuis heeft.


Meer Niet-regerend

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana