Vorsten op de bres voor Harry

redactievorsten

2016-07-21 10:10:04

harry

Vanaf donderdag 21 juli ligt de nieuwe Vorsten in de winkels. Deze maand zet Vorsten letterlijk de wereld op zijn kop in een uniek kantelnummer met daarin: HARRY, een heel tijdschrift over de Britse prince charming.

Siert zijn broer prins William momenteel de cover van een Brits homoblad, prins Harry krijgt zelfs een heel tijdschrift: een special van Vorsten, boordevol foto’s, verhalen en weetjes die het imago van Diana’s jongste voorgoed zullen opvijzelen.

Tweede kans
In het verleden was niet alles wat hij deed grappig, integendeel. Hij heeft wat scheve schaatsen gereden, maar de prins is volwassen geworden en heeft geleerd van zijn fouten. “Zijn faux pas uit het verleden mogen hem niet levenslang nagedragen worden, vooral omdat ook een prins een tweede kans verdient”, vertelt hoofdredacteur Justine Marcella. “Zeker wanneer op je twaalfde het anker uit je bestaan wordt getrokken, een ‘normaal’ leven voor een prins niet bestaat en de hele wereld op je let. Hij heeft zijn ondeugd ingewisseld voor een bestaan dat het leven van anderen kan verbeteren.”

In HARRY onder meer: een intiem portret, 31 weetjes & feitjes, ‘When Harry didn’t meet Sally’ (een verhaal over zijn zoektocht naar liefde), talloze foto’s en een duik in zijn koninklijke kledingkast.

Verder in deze editie onder andere:

  • Een stralend koninklijk gezin posseert tijdens de fotosessie
  • Prachtige foto’s van de nationale feestdag van Luxemburg
  • Koningin Margrethe alleen, maar niet eenzaam tijdens zomertour
  • Koning Willem-Alexander eert veteranen
  • De 247 galajurken van prinses Beatrix

Bestel de nieuwste editie, met daarin HARRY hier!


Meer Overig

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!