Ex-prins Nicolae geniet van natuur Donau

Vorsten

13/10/2018 4:49 pm

Nicolae van Roemenië en zijn vrouw Alina-Maria brengen hun huwelijksreis door in het natuurgebied van de monding van de Donau, aan de kust van Zwarte Zee in Roemenië. Dat blijkt uit foto’s en filmpjes die de enige kleinzoon van de laatste Roemeense koning vrijdag en zaterdag plaatste op sociale media.

Het kersverse paar, dat op 30 september in Sinaia trouwde voor de kerk, geniet van zon, zee en strand en van het uitzicht van de oude vuurtoren van het plaatsje Sulina, het meest oostelijke punt van Roemenië. ‘Verbonden voor het leven’, schreef Nicolae bij foto’s van beider handen met trouwring, en hun schaduwen op het strand.

Nicolae werd een aantal jaren geleden plotsklaps uit de lijn van troonopvolging gehaald en wordt sinds vorig jaar door de rest van de koninklijke familie onder leiding van zijn tante Margareta als paria behandeld. De familie, inclusief Nicolae’s moeder, bleef ook weg op de uitbundig gevierde bruiloft. Het Roemeense publiek en de media zijn echter op de hand van de ex-prins, die erg zijn best doet om niet in de vergetelheid te raken.

Gratis voor jou


Meer Andere Huizen