Koning Abdullah spreekt Jordanië toe over coronavirus

Vorsten

2020-03-24 09:46:58

De Jordaanse koning Abdullah heeft maandag zijn landgenoten toegesproken in een videoboodschap. Op Twitter deelde hij de video waarin hij het volk in tijden van het rondwarende coronavirus een hart onder de riem steekt.

Abdullah zegt dat de Jordaniërs zich kranig staande houden in deze tijden van crisis. “We hebben allemaal onze Jordaanse broeders en zusters gezien die ieder met hun eigen capaciteiten dag en nacht deze dreiging proberen tegen te werken. Ieder van jullie is een strijder voor dit land, ieder op z’n eigen manier.”

De vorst vraagt zijn onderdanen wel de regels op te volgen die de autoriteiten hebben opgesteld om verdere verspreiding van het virus in te dammen. “Laten we onze verantwoordelijkheid pakken om het land waar we van houden te beschermen. Laten we dat met toewijding en opoffering doen, zoals ook alle moeders die we eren dat doen.”


Meer Andere Huizen

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.