Nicolae van Roemenië deelt eerste babyfoto’s

Vorsten

02-12-2020 16:20:58

Nicolae van Roemenië heeft via sociale media een serie foto’s van zijn pasgeboren dochter Maria-Alexandra gedeeld. Op Instagram stelt hij het vorige maand geboren meisje aan zijn volgers voor.

Op de foto’s poseren Nicolae en moeder Alina-Maria samen met hun dochter Maria-Alexandra in verschillende settings. Op de laatste geeft Nicolae, de kleinzoon van de laatste Roemeense koning Mihai, het meisje een kus op haar voorhoofd.

Maria-Alexandra kwam op 7 november ter wereld in een ziekenhuis in Boekarest. Nicolae kondigde de geboorte een dag later aan.

Nicolae de Roumanie, zoals zijn officiële naam luidt, is de enige kleinzoon van de in december 2017 overleden koning Mihai. Nicolae werd twee jaar eerder door zijn grootvader zijn prinsentitel ontnomen en geschrapt in de theoretische troonopvolging. In Roemenië wordt Nicolae echter nog steeds aangeduid als prins en wordt hij met zijn jonge gezin gezien als de toekomst voor het koningshuis.


Meer Andere Huizen

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.