Prinses Mako zet reis voort in Honduras

Vorsten

07-12-2015 08:40:00

TOKIO – De Japanse prinses Mako (24) zet haar reis in Centraal-Amerika deze week voort in Honduras. Ze bezoekt in Honduras de komende dagen onder meer musea en diverse archeologische plekken, zoals de Maya-ruïnes. Vorige week was Mako in El Salvador.

Zondag arriveerde ze in San Pedro Sula, de tweede stad van het Midden-Amerikaanse land. Op het militaire vliegveld werd ze welkom geheten door presidentsvrouw Ana García de Hernández en burgemeester Armando Calidonio van de industriële stad.

Mako blijft in totaal vijf dagen in Honduras. Dinsdag staat er een banket gepland met president Juan Orlando Hernández. Het is voor het eerst dat de dochter van prins Akishino en kleindochter van keizer Akihito alleen op reis is om haar grootvader te vertegenwoordigen.

Mako studeerde deze zomer af aan de universiteit van Leicester en heeft de afgelopen maanden ook in eigen land een aantal openbare verplichtingen op zich genomen.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Meer Andere Huizen