Koningin Paola bezorgd om toekomst Laurent

Vorsten

2014-04-02 17:49:00

BRUSSEL – Koningin Paola heeft woensdag haar zorgen geuit over haar zoon prins Laurent in een open brief. ”Van mijn kinderen is op dit moment Laurent de meest kwetsbare”, schrijft ze. ”Dag na dag volgen wij als bezorgde ouders zijn toestand.”

Paola laat weten vooral bezorgd te zijn over de toekomst van haar zoon. ”Na het verlaten van het ziekenhuis zal Laurent een leven moeten kunnen opbouwen waarin hij zich samen met Claire, Louise, Nicolas en Aymeric kan ontplooien en gewaardeerd voelen, met onze steun en hulp”, aldus de Belgische koningin.

De vrouw van koning Albert vervolgt: ”Van mijn kinderen is op dit moment Laurent de meest kwetsbare en ik schenk hem al mijn affectie en mijn aandacht. Sinds zijn opname in het Sint Lucasziekenhuis zijn mijn echtgenoot en ik voortdurend in contact met zowel Claire die wij zeer waarderen en liefhebben, als met de uitstekende medische ploeg die Laurent verzorgt.”

Koning Albert en koningin Paola gingen dinsdagavond voor het eerst op ziekenbezoek bij Laurent, die sinds 21 maart in het ziekenhuis ligt. Het stel was nog niet eerder op bezoek geweest, omdat ze in het buitenland waren.


Meer België

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana