Frederik en Mary met kinderen naar concert

Vorsten

2017-05-26 10:03:00

De Deense kroonprins Frederik en zijn vrouw Mary genoten onlangs van een avondje uit met hun oudste kinderen. Het paar nam prins Christian en prinses Isabella mee naar een concert van Bruno Mars, meldt Billed Bladet vrijdag.

De elfjarige Christian en de tienjarige Isabella genoten volgens ooggetuigen met volle teugen van Bruno Mars. Net als hun ouders dansten de twee tijdens de hele show en zongen ze veel liedjes mee. Vooral Grenade en Marry You waren geliefd bij de royals.

Bruno Mars gaf op 18 mei een concert in Kopenhagen. Een week daarvoor deed hij Amsterdam aan met zijn 24K Magic World tour. De Just The Way You Are-zanger treedt tot eind juni op in Europa, daarna trekt hij door de Verenigde Staten en Canada.

Het is niet de eerste keer dat Frederik, die vrijdag zijn 49e verjaardag viert, zijn oudste kinderen meeneemt naar een popconcert. Toen Christian acht jaar was, namen Frederik en Mary hem mee naar een show van Justin Timberlake. Vorig jaar werden Frederik en Isabella gespot bij een concert van Adele.


Meer Denemarken