Catherine was diep onder de indruk van fotoshoot

Vorsten

27/01/2020 1:41 pm

Catherine vond de fotoshoot met twee overlevenden van de Holocaust erg indrukwekkend. Dat deelt de hertogin van Cambridge maandag op Instagram.

De echtgenote van prins William portretteerde Yvonne Bernstein en Steven Frank ter gelegenheid van de Internationale Herdenkingsdag van de Holocaust, die maandag plaatsvindt. Kensington Palace plaatste maandag foto’s van achter de schermen bij de fotoshoot. Zo is te zien hoe Catherine met Yvonne naar de kiekjes op een computer kijkt en kletst ze met Steven en zijn kleindochters.

Catherine was onder de indruk van de levensinstelling van Yvonne en Steven. “Ze kijken met veel verdriet naar hun ervaringen, maar ook met dankbaarheid voor het feit dat ze bij de paar gelukkigen hoorden die het hebben overleefd. Hun verhalen zullen me altijd bijblijven.”

De foto’s zijn later dit jaar te zien bij een tentoonstelling van de Royal Photographic Society, waar Catherine erelid van is. De hertogin is een fervent fotografe en deelt geregeld mooie foto’s die ze van haar gezin maakt.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk