Daily Mail spreekt vrouw die prins Harry maagdelijkheid ontnam

Vorsten

05/02/2023 1:11 pm

De nu 40-jarige Sasha Walpole zou de vrouw zijn geweest bij wie de Britse prins Harry jaren geleden zijn maagdelijkheid verloor. De tabloid Daily Mail heeft zondag een exclusief interview met de vrouw gepubliceerd waarin ze uitweidt over de gebeurtenis uit 2001.

In zijn boek Spare beschrijft Harry zijn ontmaagding door “een oudere vrouw” die “heel veel van paarden hield” op een veldje achter een Britse pub. Volgens de prins was het een “vernederend” avontuurtje, zo erkent Walpole zelf ook. “Het was niet heel glamoureus, we waren dronken en het was een vluggertje op een veld.”

De vrouw blijkt echter maar twee jaar ouder te zijn dan Harry op dat moment was, en was bovendien toen nog een tiener. De twee waren goede vrienden en kenden elkaar vanwege hun gezamenlijke interesse voor paarden. Walpole wist naar eigen zeggen niet dat Harry op dat moment nog maagd was.

Walpole was wel verbaasd dat Harry deze anekdote in zijn memoires opnam. “Ik heb het 21 jaar lang geheimgehouden en ik zou er niks over hebben gezegd als hij het niet had opgeschreven”, stelt ze. “Het was zo lang geleden, we waren nog tieners. Voor mij boeide het niet zoveel, omdat ik het al zo lang wist.”

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk