Elizabeth met familie naar ochtendmis

Vorsten

29/12/2019 3:16 pm

Koningin Elizabeth heeft voor een beetje kleur gezorgd op een grijze dag in Sandringham. Na haar rode outfit tijdens kerst verscheen de Britse monarch zondag in het knalgeel voor de ochtendmis, zo is te zien op beelden die Britse media delen.

De 93-jarige Elizabeth kreeg gezelschap van een groot deel van de familie. Onder anderen haar kinderen prins Charles, prinses Anne en prins Edward gingen mee naar de kerk. De koningin ging zoals gewoonlijk met de auto en nam Edwards vrouw Sophie met zich mee. De anderen arriveerden met de benenwagen bij de St. Mary Magdalene Church. Anne’s man Tim Laurence was ook van de partij net als de 16-jarige Lady Louise, de dochter van Edward en Sophie.

Prins Philip en zijn zoon prins Andrew waren net als tijdens de kerst afwezig. De 98-jarige hertog van Edinburgh lag vorige week vier dagen in het ziekenhuis en is waarschijnlijk nog niet fit genoeg. Andrew wordt op zijn beurt zorgvuldig buiten de schijnwerpers gehouden vanwege zijn band met de van misbruik beschuldigde Jeffrey Epstein.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk