‘Fergie’ komt op voor schoonzoon na publicatie ‘partyfoto’s’

Vorsten

2021-08-03 19:22:22

Sarah Ferguson heeft het opgenomen voor haar schoonzoon Jack Brooksbank, die afgelopen weekeinde het doelwit was van verschillende tabloids. De echtgenote van Eugenie werd gefotografeerd op een ‘partyboot’ in Italië omringd door schaars geklede vrouwen, waarna onder meer de Daily Mail insinueerde dat hij mogelijk een scheve schaats zou rijden.

Volgens ‘Fergie’ deed Jack gewoon zijn werk als ambassadeur voor het tequilamerk Casamigos en plaatsten de tabloids de foto’s volledig in een verkeerde context en is het verhaal verzonnen. “Ik denk dat het heel belangrijk is dat we dat verduidelijken in het belang van Jack”, aldus de hertogin van York in gesprek met het BBC-programma The One Show.

Jack werd vrijdag gefotografeerd voor de kust van Capri al varend, zwemmend en nippend aan rosé naast verschillende modellen. Eugenie bleef in Engeland achter met zoon August.

Volgens Sarah is Jack een goede vent. “Hij is gewoon een van mijn meest favoriete mensen (…) Hij is een geweldige vader, een fantastische echtgenoot en plaatst zichzelf nooit op de voorgrond”, zegt ze.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

 

– Alexia’s nieuwe avontuur in Wales
– Mode uit Afrika: traditie en kleur
– Krijgt Japan een vrouw op de troon?
– Diana’s huwelijksjuwelen
– Haakon en Mette-Marit 20 jaar gelukkig