George, Charlotte en Louis schitteren in video voor goede doel

Vorsten

03/02/2020 8:34 pm

Catherine heeft haar kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis een rolletje gegeven in een nieuwe video voor de organisatie Place2Be waar ze beschermvrouwe van is. Kensington Palace deelde maandag via Instagram het clipje dat gemaakt is rond de Week van de geestelijke gezondheid voor kinderen.

De korte video bevat beelden van het drietal dat speelt in de Back to Nature-tuin van de hertogin van Cambridge. Ook zijn shots van Catherine en haar man prins William te zien terwijl zij aan het kajakken zijn tijdens een reis naar Noord-Ierland. Tussen de clipjes door verschijnen de woorden ‘Find Your Brave’, het thema van de Week van de geestelijke gezondheid van dit jaar.

De hertogin is sinds 2013 beschermvrouwe van Place2Be, een stichting voor schoolkinderen met psychische problemen. Eerder op de dag deelde Catherine ook al een bericht waarin ze jongeren oproept open te zijn over hun eventuele psychische problemen. “Voor veel kinderen kan de wereld vandaag de dag als een enge en ontmoedigende plek voelen. Hoewel we ons misschien niet altijd dapper voelen van binnen kan zelfs de kleinste handeling – zoals het delen van zorgen of het vragen om hulp – ongelooflijk moedig zijn”, schreef ze. Met het initiatief hoopt ze jongeren te helpen “de moed te vinden” hun problemen bespreekbaar te maken.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk