Harry en Meghan dankbaar voor ‘onvergetelijke reis’ naar Nigeria

Vorsten

14/05/2024 2:42 pm

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben hun dankbaarheid geuit na een bezoek aan Nigeria. Op hun officiële website schrijft het stel dat hun reis “onvergetelijk” was. Ze bedanken “alle organisatoren, militaire functionarissen en de hele Nigeriaanse gemeenschap voor hun geweldige gastvrijheid en de eerste van vele gedenkwaardige reizen”.

De hertog en hertogin van Sussex waren van 10 tot en met 12 mei in het Afrikaanse land. Op de laatste dag bezochten ze een vriendschappelijke polowedstrijd, waarmee geld werd opgehaald voor het goede doel Nigeria: Unconquered. Die organisatie werkt samen met de Invictus Games van prins Harry. Aan het einde van de wedstrijd deelden Harry en Meghan medailles uit “als gebaar van waardering voor het grote talent en de toewijding van de spelers”.

De laatste keer dat Harry en Meghan naar het Afrikaanse continent reisden was in 2019, toen ze nog officieel verbonden waren aan het Britse koningshuis. De reis ging toen naar Zuid-Afrika, Botswana, Angola en Malawi.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk