Harry en Meghan zijn weer terug in Canada

Vorsten

16/02/2020 1:26 pm

Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn weer veilig thuis in hun tweede thuis Canada. De hertog en hertogin van Sussex landden vrijdag op Victoria Airport in British Columbia, blijkt uit foto’s die de Daily Mail zaterdagavond heeft gedeeld. Het was de eerste keer dat de twee samen werden gefotografeerd sinds ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis.

Het koppel werd vergezeld door een kleine club beveiligers en had deze keer gekozen voor een commerciële vlucht. De prins en zijn vrouw kregen eerder kritiek vanwege hun gebruik van privévliegtuigen terwijl ze zich juist geregeld uitspreken tegen klimaatverandering.

Harry en Meghan verbleven de dagen ervoor, zonder zoontje Archie, in de Verenigde Staten. Het echtpaar had er verschillende zakelijke afspraken en woonde onder meer een evenement van een grote bank bij.

De Sussexes kondigden op 8 januari aan geen ‘senior royals’ meer te willen zijn. Kort na deze dag, die door de media werd omgedoopt tot ‘megxit’, vertrok Meghan naar hun nieuwe tweede thuis Canada. Harry volgde een kleine week later.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk