Harry geniet van attracties Disney World

Vorsten

11/05/2016 5:53 pm

Prins Harry was dinsdagavond weer in Disney World, bijna 22 jaar nadat hij het Amerikaanse pretpark bezocht met zijn broer prins William en moeder prinses Diana. De Britse prins bracht bijna een uur door in Disney World, bevestigde een woordvoerder van Kensington Palace aan ABC News.

“Hij is gisteravond naar het park gegaan nadat hij de hele dag geweldige wedstrijden had gezien tijdens de Invictus Games”, zei Kensington Palace. Harry is in Orlando, Florida vanwege de sportcompetitie voor militairen, waarvan hij een van de initiatiefnemers is. De Invictus Games vinden naast Disney World plaats. Voor aanvang van de wedstrijden hintte Harry al op een bezoek aan het attractiepark. In diverse interviews zei hij warme herinneringen te hebben aan een aantal attracties.

“Ik ben een stuk of veertien keer in Space Mountain geweest”, zei Harry in maart in een interview met Good Morning America. Dinsdagavond stapte de 31-jarige prins weer in de achtbaan. Hoeveel rondjes hij dit keer maakte, is niet bekend.

Harry genoot ook van Splash Mountain, een attractie waar hij in 1994 met zijn broer en moeder in ging. Foto’s van de Britse royals aan boord van de plastic boomstammen gingen de hele wereld over. Diana nam haar kinderen mee naar het Amerikaanse pretpark terwijl ze in scheiding lag met prins Charles. “Het is een van de fijnste herinneringen die ik heb, met mijn moeder naar Disney World.”

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk