Harry deelt privéfoto’s Afrikareis

Vorsten

18/12/2014 8:29 pm

LONDEN – Prins Harry reisde begin december af naar het Afrikaanse land Lesotho. Op de officiële website van het Britse koningshuis staan foto’s van deze reis. Bijzonder aan een van deze plaatjes is het feit dat de prins de foto zelf heeft genomen.

“Ik heb het altijd leuk gevonden om te fotograferen, net als de uitdagingen die daarbij horen, zoals het kiezen van het beste licht en de juiste hoek. Toch maak ik niet veel foto’s”, aldus Harry. “De mooiste foto’s die ik heb, staan in mijn geheugen gegrift. Het zijn hele mooie herinneringen, vooral aan Afrika.” Tijdens deze laatste reis had de prins naar eigen zeggen eindelijk tijd om eens achter de camera te kruipen.

Prins Harry reisde van 5 december tot 10 december naar Lesotho om daar de door hem opgerichte liefdadigheidsinstelling Sentebale te bezoeken. Sentebale helpt jongeren met aids en hiv. Tijdens zijn bezoek ging de prins langs bij de bouw van een nieuw opvangcentrum voor kinderen. Op de website van Sentebale staan nog meer foto’s van prins Harry en zijn reis.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk