Hertogin Kate ‘ongelofelijk trots’

Vorsten

08-02-2016 09:48:00

De hertogin van Cambridge is ‘ongelofelijk trots’ dat ze schutspatroon is van de organisatie Place2Be, die zich inzet voor de geestelijke gezondheid van kinderen. Dat schrijft Hello Magazine. Kate heeft een videoboodschap opgenomen in het kader van de Children’s Mental Health Week.

In de video zegt de hertogin dat zij en haar man prins William van mening zijn dat ‘ieder kind het verdient om gesteund te worden in moeilijke tijden’. Kate spreekt ook met vier kinderen die geholpen zijn door Place2Be. “Ieder kind verdient het om op te groeien met het idee dat ze iets kunnen en met het vertrouwen dat ze niet struikelen bij de eerste hobbel – dat ze kunnen omgaan met de tegenslagen in het leven”, aldus Kate.

“Als ze vroeg steun krijgen kunnen ze leren om te gaan met hun emoties en gevoelens en leren om hulp te vragen”, gaat de hertogin verder. “Een kind dat problemen overwint met emotionele steun zal er sterker uitkomen.”

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Meer Verenigd Koninkrijk