Interview Harry en Meghan op Net5 te zien

Vorsten

04/03/2021 12:40 pm

Het Oprah-interview met Harry en Meghan is ook in Nederland op televisie te zien. Op dinsdag 9 maart om 20.30 uur is het twee uur durende interview, waarin het stel een boekje zou opendoen over de koninklijke familie, te zien op Net5.

Oprah Winfrey spreekt met Meghan, de hertogin van Sussex, in een uitgebreid interview over verschillende onderwerpen, waaronder haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de grote publieke druk. Later schuift prins Harry ook aan bij het gesprek. Hij vertelt over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en over hun hoop en dromen voor de toekomst van het groeiende gezin.

Vorige maand maakte het koppel bekend officieel te breken met het koninklijk huis. Er zijn al fragmenten van het interview uitgelekt. Daarin vertelt Meghan dat de familie wel had kunnen verwachten dat Meghan en Harry hun mond zouden opentrekken. “Ik zou niet weten waarom zij zouden verwachten dat wij na al deze tijd nog steeds zouden zwijgen, terwijl zij een actieve rol spelen bij het in stand houden van aanhoudende onwaarheden over ons. En als we daarmee het risico lopen om dingen kwijt te raken; we hebben al zoveel verloren.”

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk