James Middleton wil ‘coole’ oom zijn

Vorsten

12/11/2014 4:27 pm

LONDEN – James Middleton, de broer van Catherine, de Hertogin van Cambridge wil de coole oom zijn voor zijn neefje prins George en zijn tweede neefje of nichtje op komst. “Ik wil een zo goed mogelijke oom zijn. Net als elke oom, wil ik de leuke oom zijn van wie hij met Kerst cadeaus krijgt”, zei de 27-jarige James dinsdag in een interview met Good Morning America van ABC.

James gaf het interview ter promotie van zijn nieuwe bedrijf Boomf, dat gepersonaliseerde marshmallows verkoopt en binnenkort in de Verenigde Staten gelanceerd wordt. Met zijn oudere zus gaat het inmiddels beter, vertelde hij. Kate had de afgelopen maanden net als tijdens haar eerste zwangerschap last van ernstige ochtendmisselijkheid. “Het is geen geheim dat ze last heeft van acute ochtendmisselijkheid. Gelukkig gaat het al een stuk beter.”

Hij kijkt met veel plezier terug op de bruiloft van zijn zus met prins William. “Hoewel er miljarden mensen meekeken, voelde het toch als een familieaangelegenheid. Dat zal me altijd bijblijven.” Om zijn zus en haar man te feliciteren, gaf hij hun een cockerspaniël met de naam Lupo als huwelijkscadeau.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk