Peetouders prinses Charlotte bekendgemaakt

Vorsten

05/07/2015 10:48 am

LONDEN – Prinses Charlotte mag geen koninklijke familieleden tot haar peetouders rekenen. Kensington Palace maakte zondag de vijf peetouders van het dochtertje van prins William en zijn vrouw Catherine bekend. Dit zijn allen vrienden en familie van het paar: Sophie Carter, James Meade, Catherines neef Adam Middleton, Williams tante barones Fellowes en Thomas van Straubenzee.

Koningin Elizabeth en prins Philip en prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn als gast aanwezig bij de doopplechtigheid in Norfolk. Ook de ouders van Catherine en haar broer James en zus Pippa zijn erbij. Charlotte’s oom Harry zit momenteel in Afrika voor natuurbeschermingsprojecten.

De Hertog en de Hertogin van Cambridge wandelen met prinses Charlotte en prins George van Sandringham House op het gelijknamige landgoed naar de St. Mary Magdalene Church, waar de doop aan het eind van de middag zal plaatsvinden. Prinses Charlotte zal een replica van de koninklijke doopjurk dragen. Deze is vervaardigd door Angela Kelly, die ook de jurken van The Queen maakt.

Na de plechtigheid geven William en Catherine een receptie in Sandringham House, waar gasten thee en een stukje van de dooptaart geserveerd krijgen. De taart is een deel van de gelaagde bruidstaart van William en Catherine.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk