Prins Edward reikt Gouden Awards uit

Vorsten

21/05/2015 3:38 pm

DEN HAAG – Prins Edward is in Nederland. Donderdagmiddag reikte de jongste zoon van koningin Elizabeth in Nieuwspoort in Den Haag de Gouden Awards uit. Voorafgaand aan de uitreiking bekeek de graaf van Wessex exposities van deelnemers aan het talentontwikkelingsprogramma.

The International Award For Young People (TIAYP) is een programma voor jonge mensen in de leeftijd van 14 tot en met 24 jaar. Dit jaar bestaat TIAYP ruim twintig jaar in Nederland. Een Award is een bewijs van doorzettingsvermogen en groei, maar ook een manier voor jongeren zich te onderscheiden van anderen.

Prins Edward blijft nog een dag in Nederland. Vrijdag bezoekt hij Almere. In het stadhuis gaat hij in gesprek met Almeerse scholieren en docenten en bij golflclub Almeerderhout opent hij een golftoernooi. Prins Edward spreekt tijdens zijn tweedaagse bezoek aan Nederland onder andere met politici, bestuurders, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, schooldirecteuren en jongeren. Het is de tweede keer dat prins Edward Nederland bezoekt als gast van TIAYP.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk