‘Harry uitgenodigd om verjaardag in Las Vegas te vieren’

Vorsten

2014-05-27 13:27:00

LONDEN – De Britse prins Harry is uitgenodigd zijn 30ste verjaardag in Las Vegas te vieren. Hij zou gratis mogen logeren in het luxueuze Encore Hotel van de Amerikaanse miljardair Steve Wynn, waar de prins twee jaar geleden naakt werd gefotografeerd na een avondje stripbiljarten.

Inmiddels zou Wynn de beveiliging hebben opgevoerd. Een bron vertelt aan de krant The Daily Star: ”Steve wil de rode loper uitrollen voor prins Harry. Hij wil het goedmaken na het debacle en alle negatieve publiciteit die Harry over zich heen kreeg. Met zijn 30ste verjaardag in het verschiet, lijkt dit een perfect moment om terug te keren.”

De vrienden van prins Harry zouden het wel zien zitten om in september zijn 30ste verjaardag in de gokstad te vieren, zeker nu hij weer vrijgezel is. Afgelopen maand liep zijn relatie met Cressida Bonas op de klippen.

”Cressida was niet te spreken over wat er was gebeurd tijdens zijn vorige trip naar Las Vegas, met al die naakte meiden in zijn kamer. Maar deze keer heeft Harry niemand die hem kan tegenspreken. Al zijn vrienden uit het leger willen met hem mee, net als de Amerikaanse mariniers die hij ontmoette in Afghanistan.”


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

– Het warme nest van Kate: de Middletons

– Prinses Elisabeth op kamers

– Hoe zit het nu echt met Kroondomein Het Loo?

– Pieter van Vollenhoven schrijft over muziek