Queen Elizabeth schrijft brief aan bezorgde 11-jarige

Vorsten

12/03/2014 2:50 pm

LONDEN – Koningin Elizabeth heeft de 11-jarige Millie Garland behoorlijk verrast. De queen schreef Millie een brief nadat het meisje haar zorgen had geuit over de moord op soldaat Lee Rigby in mei 2013.

De 87-jarige koningin heeft Millie bedankt voor haar brief en belooft haar zorgen over te brengen aan premier David Cameron, zo schrijft Daily Express. Millie Garland stuurde de brief naar Buckingham Palace nadat ze op televisie iets had gezien over de veroordeling van de daders. In haar brief schreef ze dat ze het vooral zo zielig vond voor de zoon van Rigby.

Ongeveer een week later kreeg ze een antwoord van de queen. De moeder van het meisje laat weten dat ze niet hadden verwacht dat de koningin de moeite zou nemen om iets terug te sturen. “We konden het dan ook niet geloven toen we dat wel kregen. Haar reactie zat in een hele mooie envelop, we hebben het voorzichtig geopend, want we wilden het niet beschadigen.”

Het meisje schreef de koningin ook dat ze voor Lee Rigby graag een dag van nationale rouw zou willen. “Ik hoop dat er zoiets zal komen, maar als dat niet zo is dan ben ik niet teleurgesteld hoor, ik zal het accepteren”, laat Millie weten.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk