Romantische regenfoto Harry en Meghan gaat viral

Vorsten

06/03/2020 9:17 pm

Royaltyfans over de hele wereld delen en liken vrijdag massaal de foto’s die donderdagavond in de regen werden geschoten van prins Harry en zijn vrouw Meghan. Met name het plaatje dat fotograaf Samir Hussein maakte ging viral.

Hussein drukte precies af op het moment dat Harry en Meghan elkaar stralend aankeken terwijl ze door de stromende regen onder een paraplu op weg waren naar de uitreiking van de Endeavour Fund Awards. Dankzij het tegenlicht fonkelden de regendruppels als diamantjes om de twee heen.

Op sociale media klinkt alom lof voor de foto van Hussein. “Adembenemend”, zo wordt geschreven. “Alleen Harry en Meghan kunnen een regenachtige dag er zo romantisch uit laten zien” en “Op basis van deze foto kun je een complete roman schrijven”. Zelfs iemand als de Britse presentator Piers Morgan, normaal gesproken een van de grootste criticasters van het koningshuis, reageerde positief. “Zelfs ik was gecharmeerd”, schrijft hij in zijn column.

Hussein reageert tegenover de Daily Mail bijzonder tevreden op zijn plaat. De foto is voor hem een soort lot uit de loterij. “Alle elementen waar je als fotograaf op hoopt kwamen samen. Perfecte timing, geweldige belichting en sterke symboliek maken dit een magische foto waar ik ontzettend trots op ben.”

Het optreden was het eerste publieke optreden van de hertogin van Sussex in het Verenigd Koninkrijk sinds ze met prins Harry aankondigde een stap terug te doen in het Britse koningshuis.

Gratis voor jou


Meer Verenigd Koninkrijk